Onderhoud aan uw kantoorplanten uit handen geven? 

Bent u de trotse bezitter van een prachtig kantoor? Mist u alleen de gezelligheid en geur van prachtige kantoorplanten? Of heeft u al kantoorplanten? Maar zelf geen tijd of kennis om deze vakkundig te onderhouden? Kantoorplanten vragen om de nodige zorg en aandacht. Van Vredendaal is uw aangewezen specialist als het gaat om het leveren en onderhouden van kantoorplanten. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij als geen ander welk onderhoud kantoorplanten nodig hebben. Naast onderhoud van kantoorplanten kunnen wij u voorzien van advies. Op welke plek op uw kantoor mist een plant? Welke soorten planten passen het beste bij de inrichting? Het team van Van Vredendaal weet als geen ander welke selectie planten voldoen aan uw wensen. Wij bieden planten voor plekken met verschillende functies. Heeft u interesse in nieuwe planten? Of wilt u het onderhoud van uw kantoorplanten door een echte vakman laten verzorgen? Voor nieuwe planten en onderhoud aan uw kantoorplanten staan wij graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of lees de website voor meer informatie.

Werkzaamheden

Wilt u zeker weten dat de frisse en mooie uitstraling van uw planten behouden blijven? Dan is onderhoud aan uw kantoorplanten noodzakelijk. Van Vredendaal maakt graag passende afspraken voor het verzorgen van onderhoud aan uw kantoorplanten.  Als u onderhoud aan uw kantoorplanten laat verzorgen door het team van Van Vredendaal dan voeren wij het volgende uit:

  • Reinigen
  • Snoeien
  • Dode bladeren verwijderen
  • Bemesten

Na het onderhoud van uw kantoorplanten zijn deze weer voorzien van een frisse look. Indien gewenst kunnen we na het onderhoud van uw kantoorplanten een verzorgingsrapport afleveren. 

Periode 

Als u helemaal geen omkijken meer naar het onderhoud van uw kantoorplanten wilt hebben dan is een vast contract een aanrader. In een vast contract kunnen we in overleg vaststellen wanneer we langs komen voor het uitvoeren van onderhoud aan uw kantoorplanten. Wilt u graag dat wij wekelijks, maandelijks, per kwartaal of halfjaarlijks langskomen? Alles is mogelijk. Afhankelijk van de soort planten zoeken we naar het beste onderhoudscontract. 

Professionals 

Als u onderhoud aan uw kantoorplanten aan onze professionals overlaat blijven uw planten altijd representatief. Ze zorgen voor een goed visitekaartje en een sfeervolle uitstraling. Meer informatie over onderhoud aan uw kantoorplanten? Of graag een afspraak om onderhoud aan uw kantoorplanten te bespreken? Neem contact op met Van Vredendaal’s Plantendecoratie B.V.  

Laat hier uw reactie achter.

Laat uw reactie achter