Zijden kunst planten van top kwaliteit

Wilt u graag mooie decoratie voor uw kantoor? Maar is het niet mogelijk om echte planten te gebruiken? Kies dan voor zijden kunst planten van Van Vredendaal's plantendecoratie bv. Van Vredendaal's plantendecoratie bv beschikt over mooie zijden kunst planten in diverse soorten en maten. Kwaliteit staat bij ons voorop. Vandaar dat wij een uitstekende garantieregeling hebben. Kom vrijblijvend langs in onze showroom van ruim 500m2. Ook kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Van Vredendaal's plantendecoratie bv kan op het gebied van zijden kunst planten diverse prachtige decoraties voor u ontwerpen. Deze bestaan uit hout in combinatie met zijden bloemen aangepast aan het interieur van uw kantoor. Waarom zijden kunst planten van Van Vredendaal's plantendecoratie bv? De zijden kunst planten die wij gebruiken zijn van 1e kwaliteit en niet te onderscheiden van levende bloemen. Wilt u decoraties wisselen tijden seizoenen? Van Vredendaal's plantendecoratie bv verzorgd het graag voor u. Natuurlijk zijn er ook zijden planten en bomen die wij laten maken op echt hout aangepast aan uw kantoor inrichting.

Naast zijden kunst planten verwerken wij ook echte bloeiende planten zoals Bromelia, Anthurium en Orchideeën voor onze decoraties. Deze exotische decoraties hebben een gemiddelde levensduur van 3 maanden en zorgen voor een warme sfeer. Wilt u een beter idee krijgen van onze zijden kunst planten. Kom dan gerust eens langs. Onze openingstijden zijn van 7:30 uur tot 16:30 uur tijdens werkdagen.

Zijden kunst planten en echte bloeiende planten

Laat uw reactie achter