Beplantingsplan voor een gewenste uitstraling

Wilt u graag nieuwe planten in uw kantoor? Maar weet u niet precies welke planten bij uw interieur passen? Kom dan eens langs bij Van Vredendaal's plantendecoratie bv. Van Vredendaal's plantendecoratie bv maakt voor u een speciaal beplantingsplan. Of het nu gaat om zijden planten of echte bloeiende planten, Van Vredendaal's plantendecoratie bv staat graag voor u klaar. Kom vrijblijvend langs in onze showroom van ruim 500m2. Het ervaren team van Van Vredendaal's plantendecoratie bv geeft vrijblijvend advies over een beplantingsplan.

Een beplantingsplan geeft aan waar welke planten en bomen komen te staan, bijvoorbeeld in uw tuin, woning of kantoor. Het doel van een beplantingsplan is om uw kantoor binnen de kortste tijd een uitstraling te geven die u wenst voor uw onderneming. Het team van Van Vredendaal's plantendecoratie bv selecteert hiervoor de beste planten. Aspecten die wij meenemen in de keuze zijn: Wat is het beheerbudget? Moeten ze bestand zijn tegen bepaalde omstandigheden? Standplaats? Welke functie vervult de beplanting? Wanneer het niet mogelijk is om echte planten te gebruiken kunnen wij prachtige decoraties voor u ontwerpen bestaande uit hout in combinatie met zijden bloemen aangepast aan uw interieur.

Het team van Van Vredendaal's plantendecoratie bv beschikt over ruime ervaring met het opstellen van een beplantingsplan en kan u daardoor gericht helpen. Vaak is het beplantingsplan een uitwerking van het inrichtingsplan, maar van Vredendaal kan voor u ook losstaande beplantingsplannen maken. Bent u geïnteresseerd in een beplantingsplan? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Beplantingsplan voor een deskundig team

Laat uw reactie achter